Route

Easypark2fly
Veenderveld 57
2371 TT Roelofarendsveen
T 06 24 80 60 33

VANAF DE RICHTING ROTTERDAM/DEN HAAG:

Volg de A4 richting Amsterdam, Schiphol. Bij Roelofarendsveen neemt u de afslag (5), u ziet het gebouw al vanaf de snelweg. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt

VANAF DE RICHTING EINDHOVEN:

Volg de A2 richting Utrecht. Bij knooppunt Oudenrijn houdt u rechts aan en u volgt de borden E25/E30/A12 richting  Rotterdam/Den Haag. U neemt de afslag 12a en N11 richting Alphen a/d Rijn en Leiden. U houdt links aan bij de splitsing en volgt de borden naar de N11/Bodegraven-centrum/Alphen a/d Rijn/Leiden. Sla linksaf en voeg in op de A4 Leiderdorp/Leiden-Noord/Amsterdam. Bij Roelofarendsveen neemt u de afslag (5), u ziet het gebouw al vanaf de snelweg. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt .

VANAF DE RICHTING AMSTELVEEN:

Volg de A9 richting Den Haag/Haarlem/Schiphol. Bij knooppunt Badhoevedorp houdt u rechts aan en volgt de borden E19/A4 richting Den Haag en Schiphol. Invoegen op de A4. Bij Roelofsarendsveen neemt u de afslag (5) en slaat u linksaf naar de provinciale weg. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt.

VANAF DE RICHTING ALKMAAR:

Volg de A9  richting Haarlem, voorbij de afslag Haarlem-Zuid komt u bij knooppunt Raasdorp. Hier houdt u rechts aan en volgt de borden A5 richting Hoofddorp/Den Haag/Rotterdam. Bij knooppunt De Hoek houdt u rechts aan en volgt de borden A4/E19 richting Den Haag/Rotterdam. Bij Roelofarendsveen neemt u de afslag (5) en slaat u linksaf naar de provinciale weg. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts naar het Veenderveld en u heeft uw bestemming bereikt.

 

Toch verdwaald? 06 24 80 60 33