Service

Bereikbaarheid
Naast het feit dat wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u inzetbaar zijn, is onze locatie makkelijk bereikbaar via afslag 5 (Roelofarendsveen).

Beveiliging
Bij ons geen lange wandelingen naar uw parkeerplaats in de regen op een onveilig parkeerterrein. Ook hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de veiligheid van uw auto. Uw auto wordt geparkeerd in een overdekte en bewaakte parkeergarage. Uw auto wordt bij uw terugkomst door ons voor u gereed gezet, zodat u na een lange vlucht nergens op hoeft te wachten.

Uw autosleutels bewaren wij in een kluis.
Bij vertrek
Wanneer u met uw auto bij ons komt, parkeren wij uw auto in onze overdekte en bewaakte parkeergarage. Wanneer u gereed bent om te vertrekken kunt u plaatsnemen in onze shuttlebus waar uw bagage reeds door ons ingeladen is. Wij brengen u zo snel mogelijk naar Schiphol.

Bij aankomst
Op de dag van uw vertrek ontvangt u van ons een visitekaartje. Bij terugkeer, wanneer u uw bagage compleet heeft, belt u ons op het telefoonnummer vermeld op het visitekaartje en wij staan met ongeveer 15 minuten  weer op Schiphol om u terug te brengen naar de parkeergarage.